Halderberge Automotive

HANDEL UIT HOBBY - BEPERKTE OPENINGSTIJDEN

Over ons bedrijf...

Halderberge Automotive, oftewel 'Halderberge Auto's, is gespecialiseerd in de verkoop van betaalbare personenauto's. Ons  bedrijf is een kleinschalige onderneming welke is ontstaan uit een uit de hand gelopen hobby. Ooit uit liefhebberij begonnen met het bemiddelen bij de verkoop van specifieke sportauto's en uitgegroeid tot hetgeen u hier ziet.


Onze filosofie is dat het kopen van een auto uit elke prijsklasse helder en betaalbaar moet zijn. Daarom zijn wij een kleinschalig bedrijf waar de klant nog écht koning is u niet het gevoel krijgt mee te betalen aan dat prestigieuze bedrijfspand op A-locatie of de bonussen van dealerbedrijven. Door jarenlange ervaring hebben wij ons weten te specialiseren in de Mazda MX-5, Mazda Miata en Eunos Roadster van de eerste generatie (de zogenaamde NA-modellen van 1989 tot 1998).


Omdat het bedrijf naast een andere vaste baan wordt gerund zijn er beperkte openingstijden. Schikken deze openingstijden u niet, dan staan wij - op afspraak - met alle plezier ook 's-avonds of in het weekend voor u klaar, Ook op zondag komen kijken is voor ons geen enkel probleem.