Halderberge Automotive

HANDEL UIT HOBBY - BEPERKTE OPENINGSTIJDEN

 

MAZDA MX-5 1.6 Crystal Blue

 
 

INFORMATIE

Stoere Mazda MX-5 uit 2001 uitgevoerd in de prachtige 'Crystal Blue'-metallic lak. Het betreft een NBfl-uitvoering ( de facelift-versie van de 2e generatie). Kilometerstand NAP aantoonbaar, origineel Nederlandse auto en stoffen soft-top met glazen achterruit in zeer nette staat. Deze auto is door inruil door ons verkregen, echter vanwege omstandigheden (gezinsuitbreiding) ontbreekt het aan tijd om de auto de liefde te geven welke hij verdient. De auto verkeert grotendeels in nette en originele staat, ECHTER heeft hij op dit momenten enkele mankementen welke aangepakt dienen te worden... Voor u als koper is dit dé kans om voor een zéér scherpe prijs een eerlijke, origineel Nederlandse MX-5 te bemachtigen. De auto is op dit moment nog APK-gekeurd, echter dienen er enkele zaken aangepakt te worden om hem in orde te krijgen voor de volgende APK. 


Zo dient o.a. de remmerij nagekeken te worden (o.a. nieuwe remklauw en remleiding). Ook dient de corrosie aangepakt te worden. Ondermeer de dorpels vertonen roestschade omdat deze in het verleden slecht hersteld zijn. De dorpel links-achter dient vervangen te worden voor de APK. De dorpel rechts-achter komt wellicht nog door de APK, maar adviseren wij gelijk mee te vervangen, omdat ook deze in het verleden slecht hersteld is. Boven de beide achterzijden van de dorpels is ook lichte corrosie op het achterscherm welke (uit cosmetische overweging) aangepakt zou kunnen worden (dit is overgens geen APK-afkeur). 


De voorbumper heeft helaas parkeer- en steenslagschade en zou uit cosmetische overwegingen ook deels overgespoten dienen te worden. Wanneer u deze zaken en wat kleine dingen aanpakt staat de auto er qua koetswerk weer strak bij. De afwaterkanelen van de soft-top waren door gebrek aan onderhoud verstopt, deze zijn door ons wederom 'gangbaar' gemaakt, om verdere roestvorming in de toekomst tot een minimum te beperken. 


De auto is momenteel nog in bezit van een APK en kan door de eventuele koper dus nog over de weg naar huis gereden worden. Het interieur van de auto is verder in nette staat. Uiteraard heeft de bestuurdersstoel licht slijtage (zoals u bij een auto met deze kilometerstand mag verwachten). De stoffen soft-top met glazen achterruit en achterruitverwarming is nog in nette staat (zie foto's) en ook de koffer- en motorruimte vertonen geen ernstige gebreken. De motor loopt zeer netjes (zeker gezien de kilometerstand) en de auto rijd en schakelt goed (op een remklauw na). Banden (op lichtmetalen velgen) hebben nog ruim voldoende profiel.


Verwacht uiteraard geen auto in concourstaat, maar met wat liefde en aandacht heb je aan deze leuke MX-5 een auto waar je nog jaren plezier van kunt hebben. En voor hetgeen wat hij moet kosten kunt u zich als koper geen bult vallen (alleen al de onderdelen brengen bij een part-out een veelvoud op). Kilometerstand is NAP aantoonbaar, diverse boekjes en onderhoudsfacturen zijn aanwezig. Doe een leuk bod, en geniet nog deze zomer van een MX-5 "voor een prikkie"...

 

UITRUSTINGSNIVEAU

  • Metallic lak
  • Stuurbrachtiging
  • Stoffen stoft-top
  • Glazen achterruit
  • Achterruitverwarming
  • Lichtmetalen velgen
  • Radio/CD
  • Elektrische ramen
  • Let op, auto heeft enkele mankementen

WALKAROUND

 

SPECIFICATIES

 
 Merk:
 Mazda
 Model: (info)
 Miata
 Uitvoering (info)
 NBfl
 Special Edition / No.: (info)
-
 Exterieurdesign: (info)
 Crystal Blue
 Soft-top: (info)
 Stof, zwart, met glazen achterruit
 Interieurdesign: (info)
 Grijs/Zwart (stof)
 Velgen: (info)
5-spaaks
 Chassisnummer: (info)
 Zie foto
 Bouwjaar: (info)
 04.2001
 Motor: (info)
 1.6l  
 Vermogens:
81kW / 110pk
 Kilometerstand:
303.390km
 Transmissie:
Handgeschakeld
 Algehele staat:
Enkele mankementen (zie omschrijving)
 BTW/Marge:
Marge
 Verkoopprijs:
VERKOCHT
 Exportprijs:
VERKOCHT
 
 

ALGEMENE INFORMATIE

Wilt u meer weten over de Mazda MX-5, Mazda Miata of Eunos Roadster? Kijk dan eens op onze website, op onze speciale pagina treft u alle informatie over deze modellen. 

 

AANKOOPTIPS

Omdat wij ons uitsluitend en al jaren specialiseren in de Mazda MX-5 NA bent u bij ons aan het juiste adres. Toch willen wij voorkomen dat u elders een kat in de zak koopt. Kijk daarom ook eens naar onze 'aankooptips'...

CONTACT OPNEMEN

Let op, wij zijn telefonisch uitsluitend bereikbaar op woensdag én zondag. Overige dagen kunt u ons bellen ná 19:00u. Mailen kan natuurlijk ook.

Bedankt voor uw bericht.
Wij trachten uw binnen enkele dagen te voorzien van een reactie.
Oops. An error occurred.
Click here to try again.
 
 

FOTOREPORTAGE

DEEL 1 van 2

 
 

FOTOREPORTAGE

DEEL 2 van 2