Halderberge Automotive

HANDEL UIT HOBBY - BEPERKTE OPENINGSTIJDEN

Klanten vertellen...

Er is natuurlijk géén bedrijf dat adverteert met slechte service, hoewel dit misschien wel zo ervaren kan worden. Daarom laten wij graag het woord aan onze échte klanten. Alleen zij kunnen namelijk een eerlijk oordeel geven over hoe zij ons service en klantvriendelijkheid ervaren. Daarom vindt u hieronder enkele reviews van onze klanten. Dit kan gaan om de aanschaf van een auto, onderhoud of andere werkzaamheden en diensten.
 

Hele goede service!

Ilse Maas, Den Bosch, Renault Twingo

Ongeveer 4 weken geleden m'n auto bekeken.. en besluit genomen om de auto te kopen. Door ziekenhuisopname een week uit moeten stellen om de auto op te halen. Dit was allemaal geen probleem. Auto-onderhoud en alle papieren gekregen. Hele goede service!

Ik ben heel tevreden met de goede service

Nathaly, Fijnaart, Mazda Miata

"Laatst hadden we problemen met de MX5, die reed niet meer. Na contact te hebben gehad met Halderberge Automotive hebben we meteen een afspraak kunnen maken. Zij hebben uitgezocht wat het probleem was, en direct verholpen! Ik ben heel tevreden met de goede service van Halderberge Automotive! "

Wij zijn erg blij met onze MX-5

Henk & Aranka, Coevorden, Mazda MX-5

"We zijn erg blij met onze MX-5 NB. We hebben een prima auto gekocht tegen een eerlijke prijs bij Halderberge Automotive."

Wij zijn heel tevreden over Halderberge Auto's

Jacky, Bosschenhoofd, Mazda MX-5

"Wij hebben bij Halderberge automotive een mooie Mazda mx5 gekocht. Ze verkopen er mooie auto’s voor een goede prijs. Wij zijn heel tevreden over Halderberge auto's."

Ook goede ervaringen met ons?

Halderberge Automotive

"Via de link rechtsboven kunt u uw eigen ervaringen met ons delen... Zo helpt u ook andere klanten een goede indruk te geven van onze zorg voor kwaliteit en service. Alvast enorm bedankt!"

Nog nooit zo blij geweest met een auto

Elianne Hoogerdijk, Mazda MX-5

Een maand geleden een mooie MX-5 gekocht bij Halderberge Automotive, en nog nooit zo blij geweest met een auto. Afgelopen week heeft hij de vuurdoop (retourtje Oostenrijk) met glans doorstaan, wat een heerlijke rit! Fijne auto voor een mooie prijs.

Zeer vakkundig en flexibel

Tim, Mazda MX-5 M-Edition

Zeer blij met mijn allereerste auto: een Mazda MX5. Erg goed geholpen door Sven, die zeer vakkundig en flexibel is. Ik kon de auto voor een mooie prijs kopen. Hij rijdt heerlijk. Kortom, een prettige ervaring bij Halderberge Automotive.