Halderberge Automotive

HANDEL UIT HOBBY - BEPERKTE OPENINGSTIJDEN

Zoekopdracht plaatsen

Zoekt u een specifiek type of model MX-5 en hebben wij deze niet in ons aanbod? Dat kunt u geheel gratis en vrijblijvend hieronder uw wensen achterlaten. Wij zullen uw zoekopdracht dan opnemen in ons programma en zodra wij auto binnen krijgen waarvan wij denken dat deze aan uw wensen kan voldoen zullen wij contact met u opnemen. U kunt u zoekopdracht altijd weer verwijderen uit ons bestand!
 
Bedankt voor het versturen van uw zoekopdracht. Wij zullen uw wensen opnemen in ons bestand en nemen contact met u op zodra wij een geschikt model gevonden hebben. Wilt u uw zoekopdracht weer verwijderen? Stuur dan even een email naar info@halderberge-automotive.com
Oops. An error occurred.
Click here to try again.
 
De MX-5 is alleen in Europa geleverd, de Miata is geleverd in Amerika en is vaak luxer uitgevoerd en voorzien van kleine kentekenplaten. In Japan is de MX-5 als Eunos geleverd (alleen rechts-gestuurd)
 
De NA is het eerste type MX-5 met de kenmerkende "klapkoplampen". De tweede generatie noemt men de NB welke in 2000 een facelift heeft gekregen. De NC is de derde generatie met een facelift in 2009 en 2013. De nieuwste serie betreft de ND-reeks.
 
De MX-5 is geleverd in vele verschillende kleuren. De ene wat zeldzamer dan de andere. Heeft u een specifieke wens qua kleur dan kunt u deze hier aangeven. Een handig overzicht van alle geleverde exterieurkleuren kunt u hier vinden!
 
Met name de eerste NA en NB-serie is in verschillende interieurkleuren geleverd. Dit betrof vaak de kleur van de (lederen) bekleding, de deurpanelen het dashboard en de softtop. U kunt u wensen hierover eventueel hier vermelden.
 

Een overzicht van alle edities vindt u hier.

 
Mocht u verder nog wensen hebben welke hierboven niet zijn gevraagd dan kunt u deze in dit kader eventueel nog verder toelichten.